7 Mayıs 2009 Perşembe

Delik Cep

İnsanın montuna gelecek en acı şeylerden biri,cebinin delinmesidir kanımca. Nasıl bir felç edici durumdur o öyle, eli ayağı birbirine dolaşır, iki elin yapacağı işi tek ele yığar insan, cebi delik olan taraf çalışmaz ki!
Bir de bu anı farketmek vardır tabi, önce yürürken "şangır şıngır" diye sesler duyarsınız montunuz dizinize çarptıkça ve o an!
Elinizi cebinize attığınızda "sesini duyduğunuz o bozuk paralar" yerlerinde değillerdir...Siz, daha doğrusu elleriniz ceplerinizde değilken, sinsice yol bulup montunuzun derinliklerinde kaybolmayı amaçlamışlardır! O da ne! 2 sene öncesinin deliğinden (mont büyük alındı tabii en az 3 sene giyilcek:)) düşmüş kağıt parçaları karşılar bozuk paralarınızı, siz ise bu kaçış planına mani olup yakaladığınız ne varsa "sağlam" olan cebinize atmak için işe koyulmuşsunuzdur.
(---2 sene önce---
Yeni bir mont almışsınız, aman pek de güzel! modaya uygun vs vs...
---2 sene sonra---
O montu kışlık dolabından çıkarırsınız, yıkanmıştır ama cebinde geçen seneden kalma peçete artıkları, bozuk paralar...
Ama şimdi dürüst olun söyleyin cebinizde kalan mendiller (2 sene öncesini demiyorum tabiiki:) peçeteniz olmadığında temiz-yarı temiz olsa da işe yaramıyor mu!)
Sağlam cebinizin işi daha da zordur artık, iki yükü birden omuzlayacaktır, o yöndeki eliniz ise cebinizdeki mp3 çaların şarkısını değiştirecek, bir yandan cep telefonunuza uzanacak, bozuk para çıkaracak, kısacası işi 2 belki de 3 katına çıkacak!
O açıdan hiç üşenme Gamze al eline iğneyi ipliği, cebinden dert yanacağına, şu cebindeki deliği dik artık da kökten çözülsün sorunun!



Hiç yorum yok: